Om bloggen

Denna blogg startade jag för att någon dag då Isabella, Carolina och Eleonora är stora, ska kunna läsa igenom den och berätta om dessa små och stora händelser i deras (och övriga familjens) liv. Det är så lätt att glömma bort de där små detaljerna som en gång tycktes vara så viktiga men som snabbt bleknar bort, nu finns de här för barnen och för oss.
Varför namnet ”Typ en pappablogg”? Bloggen hette något annat den första månaden men det namnet kändes inte rätt. En kväll satt jag med Anna och jag frågade vad hon tyckte bloggen skulle heta varpå hon skämtsamt sa ”…typ en pappablogg eller så” och namnet fastnade direkt.
Som jag tidigare nämnt, kommer jag att skriva om sådana händelser som är viktiga i Isabellas, Carolinas och Eleonoras liv…och mindre viktiga, men allt detta skrivs utifrån mitt perspektiv med mina tankar och upplevelser kring händelserna. Jag kommer också att skriva om olika skeden i samhället som jag anser påverkar direkt eller indirekt mig eller min familj. Utöver detta hoppas jag kunna bjuda dig som läser på mycket skratt, lite allvar och några igenkännande stunder.