107 dagar

Med viss vemod släkte jag precis nattlampanefter, efter denna nattning tar min föräldraledighet slut.

I 3 månader…eller rättare sagt; i 107 dagar har jag haft möjligheten att få vara med mina 3 barn och min fru. Det har varit ett privilegium att få spendera denna tid med min familj och jag skattar mig lycklig över att bo och leva här i Sverige, framför allt när jag får höra hur få föräldralediga dagar min familj i Peru och USA har…

Anna och jag har pratat mycket kring det faktum att det inte blev så jobbigt eller svårt att ställa om till att bli en trebarnsfamilj. Tittar jag tillbaka på mina första inlägg i bloggen minns jag hur tufft övergången 0 barn till 1 barn var. Efter första veckan med Isabella var anna och jag helt slutkörda pga sömnbrist då Isabella bara ville och kunde sova om ngn av oss var nära eller om hon bars i bärsele.
Övergången 1 barn till 2 barn var också tuff, men det var så klart mycket på grund av att Carolina var prematur och det var så mycket runtomkring henne. Övergången 2 barn till 3 har flutit på oförskämt smidigt. Eleonora sover mycket bättre än sina systrar, hon kan ligga i vagnen och somna på promenaden tillskillnad från nr 1 och nr 2 (ja…de tilltalas nu efter födelseordning…det är mycket enklare så för nu börjar jag blanda ihop alla namnen 🤣👍) som kunde gallskrika efter 10 minuter i vagnen. Men jag tror det också har att göra med att Anna och jag har blivit mycket bättre på våra rutiner och vad som måste göras.

Pappa fick stöttning av Carolina och hundarna när träningen var som tyngst

Dessa 107 dagar har varit fullspäckade och vi har lyckats bocka av lite viktiga saker. Carolina är nu nästan helt blöjfri under dagen! Förutom det har vi fyllt våra dagar med att cykla, åkt pulka, åkt runt och fikat, dansat, gympat, lekt i parken, ritat, målat, lärt Isabella spela Game Boy, byggt Duplo, målat, pärlat, bakat och kollat på My Little Pony #TeamPinkyPie #Bronie ).

Jag började min föräldraledighet när vattnet gick för Anna den 14e november. Den 16e kom Eleonora och det tog mig ungefär 2 veckor att landa i att vara hemma. Hjärnan och kroppen var så inställd på ”jobb” att det kändes t.o.m. konstigt att vara hemma. Men nu, när denna föräldralediga tid är slut kommer jag att sakna alla mina troll…imorgon kommer det att bli svårt att gå. Det kommer också bli mycket jobb för Anna som blir ensam med 3 barn här hemma. Därför beslutade jag att en tid framöver gå ner i tid, från 100-75%. Min familj behöver mig och jag behöver min familj. Så, imorgon är jag hemma igen kl 14.30 och redo att ta med nr 1 och nr 2 på vår gemensamma torsdags aktivitet…GYMPA!❤️

Mina troll!❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s