Vad gör man av alla teckningar?

Det här är ingen ny spaning, tvärtom. Jag utgår ifrån att detta är en fråga som ställts av många föräldrar före oss…och på samma sätt som alla andra föräldrar måste vi också ta ett beslut. Alternativen är tre; arkivera, hänga upp och kasta?

Visst är det bra att tänka utanför ramarna…men det här känns inte riktigt rätt… 

Om allt ska arkiveras…huy…jag vill nog inte ens tänka tanken på den enorma högen av papper med ett sträck som är draget halvhjärtat, eller ett knöggligt A4 med några intensiva linjer. Hänga upp? Ja, självklart men då ställs man inför risken att ha hela kylskåsdörren fullt med teckningar…och med tanke på den pedntiska ådran som finns i familjen är nog detta otänkbart. Till slut hamnar man i det dilemmat som jag tror att Seinfeld sumerade bäst då han ställde frågan; ”Hur länge ska man spara ett kort innan den kastas?”, för till slut måste det väl ändå kastas…eller?

…kom att tänka på en sak…detta inläg kunde gärna ha hetat ”Hur man öveanalyserar ett ickeproblem”.Nå väl, ett beslut är iallafall taget. Dom mer entusiastiska ritningarna får direkt arkiveras för framtida njutning, de mer slentriant ritade bilderna får en tillfällig plats på en förutbestämd vägg eller valfri vitvara för att senare läggas i det gröna återvinningsarkivariet. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s